Начало Общи условия

Общи условия

1. Общи положения
Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък "Вие") към Плюс Сайз ЕООД, (206535200, наричано по-нататък "KRASS Fashion", "нас" или "ние"), на сайта или мобилната версия на KRASS Fashion, или по телефона чрез каталога на KRASS Fashion (наричани събирателно по-нататък "krass.bg").

Като използвате krass.bg и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук ("Условията"). Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка.

Поръчки могат да бъдат правени само от частни лица, които са навършили 18 години, които не са поставени под попечителство и които не извършват стопанска дейност с адрес на доставка в България (с изключение на офис на куриерската фирма, която е наш партньор).

Включването на продукти или услуги на krass.bg в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти или услуги ще се налични по всяко време. Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт, по което и да било време.

Запазваме си правото да променяме тези Условия от време на време, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на krass.bg в момента, когато направите поръчката.

KRASS Fashion иска да осигури възможно най-доброто изживяване онлайн. За да осъществим това, трябва да сме сигурни, че предоставяме висококачествени и навременни услуги. Вие разбирате и се съгласявате да не (i) изпращате, предавате, разпространявате повторно, качвате или рекламирате каквито и да било съобщения или съдържание, които могат да навредят или повлияят отрицателно на нашия бизнес, продукти или услуги; (ii) действате по начин или използвате каквото и да е устройство, което ограничава, нарушава, пречи или забавя използването на krass.bg от друг потребител или което влияе на сигурността на сайта или (iii) използвате каквото и да е устройство или правите опит да използвате каквото и да е съоръжение, софтуер, инструмент, средство, скрипт или друго устройство или механизъм (включително без ограничение на паяци, ботове, роботи, аватари или средства за разузнаване), за да търсите или навигирате в сайта, или да копирате съдържанието от сайта. Запазваме правото си незабавно да забраним достъпа до сайта и да затворим акаунта на всеки потребител, който нарушава тази разпоредба или всяка друга разпоредба, свързана с Общите условия.

2. Цени и разходи за доставки
Показаните цени на krass.bg включват дължимия по закон данък добавена стойност, но не включват разходите за доставка.

Разходите за доставка за всяка поръчка ще бъдат едни и същи, независимо от размера или теглото на поръчаните артикули. Цената, независимо от начина на доставка, се посочва ясно по време на завършването на поръчката. Ако не можем да доставим Ваша поръчка в една пратка и трябва да направим повече от една доставка, няма да има допълнителни такси за последващите доставки.

3. Поръчване/сключване на договор
Можете да направите поръчка чрез krass.bg или по телефона. Моля, посетете страницата на нашия отдел за Обслужване на Клиенти за допълнителна информация.

След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл. Ако поради някаква причина не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност. Ако вече сме получили плащане за такава поръчка, ще се опитаме да възстановим съответната сума, като използваме същия начин на плащане, който е бил използван за извършване на плащането. Ако поради някаква причини е необходимо друго уреждане на случая, ще Ви уведомим и ще Ви помолим да се свържете с отдела за Обслужване на клиенти на KRASS Fashion, от където ще бъде уредено възстановяването на сумата.

4. Доставка
За KRASS Fashion е от голямо значение старателното приемане и обработване на поръчки и осигуряването на бърза доставка на поръчката до адреса на пребиваване или друг адрес в България (с изключение на офис на куриерската фирма, която е наш партньор), съгласно опцията, която сте избрали.

KRASS Fashion се стреми да изпраща поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени. Нашата цел е да доставим поръчката в рамките на 2 до 5 работни дни след потвърждаването й. Макар че се стремим да извършим доставката в посочения интервал, доставката може да отнеме по-дълго поради неочаквани събития. В случай че времето за доставка надвиши 30 дни, можете да отмените поръчката си.

Преди да поръчате, ще бъдете информирани за това, кога се очаква да бъде извършена доставката. След като поръчате, ако сте ни предоставили имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл с информация за това, кога се очаква да бъде извършена поръчката.

Ще намерите пълната Политика за доставка на krass.bg.

Ако поръчката Ви не пристигне до планираната дата, моля, свържете се с отдела за Обслужване на клиенти.

5. Оттегляне на поръчка
Можете да отмените или да върнете поръчката до 14 дни след получаване на поръчаните стоки. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата по посочена от Вас банкова сметка. Имате право да задържите определени стоки и да отмените само частично Вашата поръчка. Ще намерите пълната Политика за връщане на стоки на krass.bg.

Ако искате да анулирате или върнете поръчката си, моля, свържете се с Обслужване на клиенти и като върнете стоките (ите), както е посочено в раздел 6 (Връщане на стоки) по-долу в рамките на 14-дневния период, посочен в раздел 5 по-горе. Ще възстановим средствата които сте заплатили за поръчката по посочена от Вас банкова сметка най-късно до 7 работни дни от датата на получаване на върната стока.

Ако стоката, която получите, е дефектна, моля, уведомете KRASS Fashion своевременно и върнете стоката, както е посочено в раздел 6 (Връщане на стоки) по-долу. KRASS Fashion ще възстанови пълната сума, която сте заплатили, за всички продукти, за които бъде установено, че са дефектни. Клаузите, посочени в този документ, не ограничават никое приложимо законно право.

6. Връщане на стоки
KRASS Fashion гарантира пълно възстановяване на заплатената сума, както е описано в раздел 5 (Оттегляне на поръчката), при положение че всички стоки бъдат върнати в същото състояние, в което са били, когато сте ги получили. Това означава, че стоките не трябва да са повредени, замърсени, изпрани, променяни, парфюмирани или носени (освен да бъдат премерени) и че всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си.

Ще намерите по-подробна информация относно процедурата на връщане на стоки в нашата Политика за връщане на стоки и възстановяване на средства.

Можете да оставите стоките, които желаете да върнете, в офис на Спиди АД в България. Ако предпочитате, можете също да върнете Вашите продукти чрез куриер, който да вземе пратката от дома Ви, като и в двата случая ще трябва да заплатите таксата за връщане на артикулите до KRASS Fashion по реда на член 5. от тези Условия.

7. Начини на плащане
Кредитна карта или дебитна карта
Можете да въведете данните за Вашето плащане в момента, в който правите поръчката, като използвате валидна кредитна или дебитна карта (VISA или Mastercard). KRASS Fashion запазва правото да провери валидността на кредитната или дебитната карта, нейния статус по отношение на стойността на поръчката и дали данните за адреса на купувача са правилни. Възможно е да откажем да изпълним поръчки в зависимост от резултатите от тези проверки.

Наложен платеж
Можете да изберете да платите чрез наложен платеж при получаване на стоките, без допълнителни такси.
Ще получите изисквания от закона платежен документ, потвърждаващ изпращането на стоките.

Карти-ваучер на KRASS Fashion
Можете да платите цялата сума или част от покупката,направена на нашия уебсайт,с картите-ваучер на KRASS Fashion.Научете повече за картите-ваучер на KRASS Fashion и как могат да се комбинират с други начини на плащане.

8. Нашата отговорност
Нищо в тези Условия не изключва или ограничава отговорността на KRASS Fashion по отношение на проблеми, за които би било незаконно за нас да ограничим или изключим нашата отговорност.

KRASS Fashion не носи отговорност за косвени загуби, които са страничен ефект на основната загуба или повреда, например загуба на печалба или загуба на възможност; или да не може да достави стоката или да отговори на някое от другите ни задължения по настоящите Общи условия, когато тази невъзможност се дължи на събитие, което е извън нашия контрол, който включва, но не се ограничава до пожар, наводнение, буря, бунтове, граждански безредици , война, ядрена авария и терористична дейност.

Нашата максимална отговорност към Вас за всякакви загуби или щети, произтичащи във връзка с Вашата поръчка на krass.bg, ще бъде ограничена до общата цена на Вашата поръчка.

Ако имате някакъв проблем с продукт, който сте закупили от KRASS Fashion онлайн и не сте могли да решите спора с KRASS Fashion, тогава можете да подадете жалба до платформата на ЕС за онлайн решаване на спорове („ODR платформата“).

ODR платформата предлага на потребителите и търговците в рамките на ЕС възможността да направят опит и да постигнат извънсъдебно уреждане на жалбите, произтичащи от онлайн покупки. Тази платформа за еднократно въвеждане на жалби е лесен и интерактивен уеб сайт, който е безплатен и достъпен на всички официални езици на ЕС. Използвайки ODR платформата, потребителят и търговецът могат да намерят съответния орган за решаване на спора и след това да преминат през процеса за намиране на решение на жалбата на потребителя. ODR платформата е достъпна тук: http://ec.europa.eu/odr.

9. Цветове и размери
Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно нашите продукти, включително техния състав и цветове. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашият компютър ще покаже вярно тези цветове.

Размерите на даден артикул, представени на krass.bg, са само приблизителни величини, за да може да добиете представа за модела или кройката на дадена дреха и не са гаранция за действителните размери на артикула, който ще получите. Окончателните размери на даден артикул могат да варират в зависимост от производствения материал.

10. Гаранция
Ако има дефекти в стоките, които сте закупили, KRASS Fashion ще спази всички законови разпоредби за гаранциите. Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани с материята или изработката на стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете ни, като ни изпратите стоките обратно без забавяне.

11. Прехвърляне
KRASS Fashion запазва правото да прехвърли или да предложи като залог на трети страни всички искове за плащане, които са възникнали във връзка с доставката на стоки.

12. Отделеност
Ако някоя част от тези Условия бъде отхвърлена или бъде намерена за недействителна от съд или регулативен орган, другите Условия ще продължат да бъдат в сила.

13. Собственост на права
Всички права на интелектуална собственост, като търговски марки и авторски права на krass.bg, остават собственост на KRASS Fashion и нейните филиали или лицензодатели. Всяко използване на krass.bg или неговото съдържание, включително копиране или съхраняване на това съдържание в неговата цялост или частично, освен за Ваше лично, нетърговско ползване, е забранено без разрешение от KRASS Fashion.

14. Информация за компанията
Плюс Сайз ЕООД
ул. Ген. Столетов 42, Стара Загора 6000, България

БУЛСТАТ: 206535200
ДДС № BG206535200
Контакт: Отдел за Обслужване на Клиенти на KRASS Fashion
Свържете се с Обслужване на клиенти

29.03.2020

Безплатна доставка над 130 лв.

При поръчка над 130 лв. получавате безплатна доставка.

Наложен платеж след преглед

Заплащате стоката на куриер, който я доставя директно до вратата Ви.

100% Българско производство

Горди сме, че продаваме облекло произведено в България.

Разнообразие на супер цени

Най-голямото разнообразие на българския пазар на достъпна цена.