Начало За нас

За нас

KRASS Fashion е търговското име на фирма ПЛЮС САЙЗ ЕООД. Основана сравнително скоро, бързо печели свои верни клиенти.
Ние, екипа на KRASS Fashion вярваме, че добрата мода в големи размери на достъпни цени е напълно възможно понятие. Разглеждайки нашите колекции може би няма да откриете най-модерните и най-екстравагантните макси модели, но нашата цел не е и тази.
Това в което сме уверени е, че при нас ще намерите както най-удобната ежедневна макси туника така и най-стилната и подходяща за Вашия специален повод. А относно гамата на цветове и материи сме категорични - тя е пълна. Всичко това Ви го предлагаме в макси размери от XL до MAXI.
Защо се променяме?
KRASS Fashion винаги се старае да предложи на клиентите си огромно разнообразие на достъпни цени. Ние предлагаме наша собствена продукция изработена в страната ни. Новия ни облик има за цел да Ви вдъхнови, за да направите добър избор за Вас и гардероба Ви.
Работихме усилено и с любов, за да направим KRASS Fashion идеалното място за покупка на дрехи макси мода. Новият ни облик е само част от вълнуващите промени и новия ни подход. Той е смел, опростен и интуитивен. Нямаме търпение да Ви покажем повече!

KRASS Fashion - бъди един от нашите доволни клиенти!

Безплатна доставка над 130 лв.

При поръчка над 130 лв. получавате безплатна доставка.

Наложен платеж след преглед

Заплащате стоката на куриер, който я доставя директно до вратата Ви.

100% Българско производство

Горди сме, че продаваме облекло произведено в България.

Разнообразие на супер цени

Най-голямото разнообразие на българския пазар на достъпна цена.