Начало Доставка и връщане

Доставка и връщане

I. ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ
KRASS Fashion доставя продуктите от интернет магазина krass.bg само на територията на България. Доставката отнема 2-4 работни дни, но винаги се стараем да доставим поръчките преди този срок.

Използваме куриерските услуги на СПИДИ и всички пратки се изпращат с опция „преглед и тест“ на пратката.

Спиди за контакт 0 7001 7001 или 1 7001 7001 за мобилни телефони.
Офиси на Спиди
Проследяване на пратка

*Ако сте се регистрирали при поръчване, ще получите номер на товарителница по ел. поща (email) за проследяване на пратка, както и ексклузивни оферти и намаления.

1. Заплащането става с наложен платеж - в брой и с карта, при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис. Цената за доставка започва от 4.40лв, за точната сума ще бъдете уведомени непосредствено преди да завършите поръчката си според избрания начин на доставка.

2. Опция "преглед и тест" се предлага стандартно за всичките ни пратки. Вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП), а ние Ви гарантираме абсолютно безпроблемно връщане и замяна.
• Пробвайте у дома на спокойствие в комбинация с Ваши дрехи;
• Върнете в удобен за Вас момент от Ваш адрес или офис на куриер;
• Поръчайте няколко неща и Вие изберете какво да запазите и какво да върнете;

3. Ако сте нов клиент след като сте заявили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите по наличността и доставката на съответния артикул.

4. За поръчка на стойност над 130.00 лв. клиента получава безплатна доставка

5. Опция фиксиран час за доставка не се предлага от куриерите ни. Като частично решение на тази опция, Вие може да изберете доставка до офис на куриер и да си вземете пратката в удобен за вас час.

II. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
1. Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване да върнете или замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани, гладени и парфюмирани.
2. За да върнете или замените закупен артикул e необходимо да го изпратите до:

• Офис на Speedy – 198 СТАРА ЗАГОРА - СТОЛЕТОВ № 41 за фирма Плюс Сайз ЕООД, телефон 0879000552, лице за контакт: Служител

2.1. Трябва да оставите бележка със следната информация във върната пратка:

• Име, фамилия и телефон за връзка с Вас
• Номер на поръчката Ви (ако го знаете)
• Желан размер ако продукта е за подмяна
• Банкова сметка (IBAN) и име на титуляр (ако продукта е за възстановяване на сумата)

Цената за доставка на върнатата пратка е за сметка на клиента. В случай, че клиента е ползвал безплатна доставка, при възстановяване на сумата тя се приспада.

3. Артикулите изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 7 работни дни след получаването им от наша страна (без събота, неделя и официални празници). Възстановяването на заплатена сума става единствено по банков път - до 7 работни дни след получаване на върнат продукт.

4. Ако заменения продукт е с по-ниска цена, то ние ще Ви изпратим разликата по банков път. Ако е с по-висока цена, то Вие ще заплатите разликата при получаване на заменения продукт.

5. При връщане за замяна за друг размер, цвят или модел, Вие изпращате продукта за Ваша сметка и замененият продукт се изпраща от нас към Вас отново за Ваша сметка.

6. Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! Ако сте върнали пратка с наложен платеж към нас, то ще е необходимо да премахнете наложения платеж, като се обадите на един от националните телефони на използвания куриер, след което ние можем да приемем пратката и възстановим сумата по банков път в рамките на 7 работни дни.

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. на телефон 0879 000 552

Приятно пазаруване!

KRASS Fashion – бъди един от нашите доволни клиенти!

Безплатна доставка над 130 лв.

При поръчка над 130 лв. получавате безплатна доставка.

Наложен платеж след преглед

Заплащате стоката на куриер, който я доставя директно до вратата Ви.

100% Българско производство

Горди сме, че продаваме облекло произведено в България.

Разнообразие на супер цени

Най-голямото разнообразие на българския пазар на достъпна цена.