Начало Статии Новите 9 правила за носенето на дрехи в големи размери

Новите 9 правила за носенето на дрехи в големи размери

Новите 9 правила за носенето на дрехи в големи размери

Убедени сте, че трябва да спазвате определени ограничения в стила си, ако носите Макси дрехи в по – големи размери? Пригответе се да промените мнението си!

Част 1

 Старото правило: „Никога не трябва да носите бяло“

Новото правило: Ключът към това една дреха да ви стои добре не е в цвета, а в кройката

Бялото няма да ви направи да изглеждате по – едри, ако намерите точните размери и кройки на макси дрехите за вас. Точно, както черното няма да ви направи да изглеждате по – слаби, ако дрехата не ви е по мярка. Когато си търсите бели дрехи в големи размери опитвайте се да избягвате по – тънките материи, защото ще подчертаят всяко ваше несъвършенство. Вместо това изберете по – плътна и твърда материя със структура. Допълнителната плътност не само ще осигури  по – голяма подкрепа на тялото ви, но и бельото ви ще е по – добре прикрито най – вече на слънчева светлина.

 

 


 

Старото правило: „Ризите с копчета не са подходящи за жени с по – големи размери“

Новото правило: Ризите подчертават извивките на по – пищната фигура

Търсете ризи, които имат еластичност и детайли, които създават форма, като волан или набор например. За още по – втален силует сложете ризата под сако или жилетка – това оптически ще смали средната част на фигурата  и ще издължи силуета ви.

 

 

 

Старото правило: „Провисналото облекло скрива несъвършенствата. Колкото по – голямо, толкова по - добре“

Новото правило: Единственото, което ще се случи, ако се скриете под хиляда слоя дрехи и плат, е да изглеждате по – големи, отколкото всъщност сте. 

Големия обем на дрехите не стои добре на никого. Вместо да правите това, носете дрехи, които естествено да следват извивките ви, без да е необходимо да бъдат прилепнали. Ако носите по – широка горна дреха просто я съчетайте с по – тесни панталони или обратното, но избягвайте целия ви тоалет да е от прекалено големи по обем дрехи, защото тази визия не подхожда на никой.

 

 


 

Старото правило: „Натруфените и превзети детайли като дипли и цветя привличат нежелано внимание“

Новото правило: Сложете тези детайли, на места, които да работят за вас!

Разбира се да носите огромно цвете върху частта от тялото ви, която не харесвате не е най – добрата идея. Но ако този детайл бъде сложен на точното място може да се превърне в идеалния завършек на тоалета ви. Надиплянето е наистина добър вариант, ако имате нужда да придадете повече форма на определено място без да добавяте допълнителен обем. Просто мислете стратегически къде да поставите детайлите, за да работят те за вас.

 

 


 

Старото правило: „Ярките цветове и принтове ще привлекат нежелано внимание върху формите ви и ще ви накарат да изглеждате по – едри“

Новото правило: Няма правила, когато става въпрос за цветове – просто се уверете, че ви подхождат!

Дори и ярко червения цвят може да бъде вталяващ, ако макси дрехата е точната кройка и пасва на фигурата ви. Ако все пак се притеснявате да експериментирате с по –смели цветове започнете първо с по –дребни детайли като чанти, бижута и обувки в по – ярки тонове. Що се отнася до принтовете уверете се, че те са в пропорция с размера на тялото. Ако по – едра жена носи малък принт, той може да се загуби. Много добър вариант е „акварелния“ принт, където един цвят прелива в друг.

 

 


Очаквайте Част 2.

Коментари

Безплатна доставка над 99лв.

При поръчка над 99лв. получавате безплатна доставка.

Наложен платеж след преглед

Заплащате стоката на куриер, който я доставя директно до вратата Ви.

100% Българско производство

Горди сме, че продаваме облекло произведено в България.

Разнообразие на супер цени

Най-голямото разнообразие на българския пазар на достъпна цена.